telefon och telefonsamtal

jag har precis pratat med hostmom, hon var jättetrevlig, verkligen. jag känner att om jag ska åka så åker jag nog till dem, men jag funderar fortfarande på om jag ska åka eller inte.

och påtal om telefon, jag har fortfarande inte fått min Iphone. och jag är grovt besviken på telenor. Jag tycker att beställer man en telefon, så ska det inte ta 3 veckor innan man får den. jag var inne redan förra veckan, på måndagen, och då sa dem att den var skickad, på fredagen hade den fortfarande inte kommit, så jag gick in i butiken igen, och frågade. Då var den helt plötsligt inte skickad. Och nu har den fortfarande inte kommit, så jag gick in idag, och nu ska den tydligen vara skickad igen. Får hoppas att jag får den imorgon. annars så kommer jag gå in och kräva någonsorts ersättning av dem.
Jag ska ju inte betala för en telefon som jag inte har.



jag har aldrig glömt den jag var
jag har bara låtit det sova
Kanske hade jag inget val
bara  viljan att finnas kvar.

Jag vill leva lycklig
för att jag är jag
kunna vara stark och fri
se hur natten går mot dag

Jag är här.
Och mitt liv är bara mitt!
och denna himmel jag trodde fanns
ska jag hitta där någonstans.



Jag saknar dig Oscar.

godmorgon sunshines

jag är vaken, och jag tror nästan att jag är fucking feberfri också!! känner mig fortfarande matt i kroppen dock.
men iom att jag inte är säker på om jag har feber eller inte så blir det bara att ta lungt idag. Ska in tilll stan en sväng, sen blir det en sväng till stallet och klappa på vad Ida kallar Sveriges finaste, mest välkomponerade hästsamling, och jag kan väll inte göra annat än att hålla med. Våra hästar är lite finare & söta än alla andra. :)

Ikväll kommer det komma ett samtal från USA, mamman från Minneapolis kommer ringa runt sju. Så vi får ju hoppas att jag är bättre idag, annars kommer jag låta som om jag har tagit 10 prozac eller något :P haha.





Nej, dax att göra sig iordning!
puss

frågor&svar


Frågan:
Hej! Jag har kikat runt lite på SI:s hemsida, och undrar om du är nöjd med dem? Jag funderar på vilka jag ska åka med när jag väl ger mig iväg. Vad är bra/dåligt med SI?

Svar:
Hejsan. Jag är jättenöjd med SI. Man får svar på frågor väldigt snabbt om man mejlar dem, och dem hjälper en väldigt mycket med profilen & det personliga brevet.  Jag rekomenderar SI väldigt mycket, dels för att dem är så pass snabba & dels för att dem är väldigt billiga.

Sen vet jag ju inte hur det är med dem andra organisationerna. Jag har kompisar som åker med CC och är väldigt nöjda med dem. Mitt råd till dig är att kolla runder på dem olika och känns vilken som passar just dig bäst.


ps. glöm inte lägg till mig på bloglovin ;)

she wants to talk to me!!

jag fick ett melj precis från min kanske blivande host mom. Hon säger att hon vill prata med mig på söndag. åååh, jag tror jag smäller av snart. det går nästan för snabbt för mig. liksom jag har inte så mycket koll på vad man ska säga, skriva mm. Så just nu önskar jag bara att min hosta försvinner jättesnabbt och att det eventuella samtalet kommer gå bra.
Jag har inte svarat henne ännu, då jag inte vet vad jag ska skriva. Jag är jättenervös. :P

Nej usch vad detta blev jobbigt helt plötsigt. haha.
Nej nu ska jag kolla på Boston Tea Party.
och kanske läsa på lite om Minneapolis.



Blivande bostads ort?

mejl & Michaela Forni och Cimon Lundberg!

jag är lite delad gällande familjen som hörde av sig till mig igår. Det mesta känns helt okej. Förutom ett par saker. blandannat vart familjen bor. Jag vet, man ska inte välja familj efter vart dem bor, men jag vill verkligen inte ha ett "sverige-väder". Alltså svinigt kall vinter och en halv mesig sommar.
Men jag meljade henne igår iaf, och sa att jag var intresserad men att jag ville ha lite mer information om familjen. Om mamman & mer om barnen.

Förövrigt ska jag sätta mig och sträck läsa Michaela Forni's blogg nu. Cimon, hennes pojkvän & fd paradise hotel deltagarnen är ju sjukt snygg. Och hans halvhesa whiskey röst är ju verkligen mums!



förövrigt så är ju Michaela en av Sveriges snyggaste brudar. Alltså blir dem sveriges snyggaste & sexigaste par.

You got a match!

första matchen. en familj med tre barn, tvillingar på 5 år & en flicka på 8 år. familjen bor i Minneapolis, och jag vet inte riktigt hur jag känner för det. Jag har inte riktigt ställt in mig på att vara i så "högt" upp. Men vi får se. Dessa ville ha en au pair så fort som möjligt, jag vill inte åka från tidigast i juli.
Men vi får se.



put it in a lovesong

Say you love me, Say you love me
Then put it in a love song
(Put it in a love song)
Say you need me, Say you need me
Then write it in a letter form (Oh oh oh)
Say you want me, Say you want me
Then text me on the cell phone
(Text me on my cell phone)
Say you love me, Say you love me
Then put me in a love song
(Oh)

If you say you want me, yeah,
You say you want me
If you do the right thing, we can be together
I'm not easy, yeah, you gotta work for it
I'm the real thing, and baby gotta please me



GODKÄND!!

idag fick jag ett mejl, och inte vilket mejl som helst.
JAG ÄR GODKÄND NU!!!! hoppas att familjerna ska börja rulla in snart.
och jag är jävligt glad över att det inte alls tog lång tid. inte ens 2 veckor tog det. Underbart!!! :D

hur går det för er andra?

btw, måste gratta Marie som för någon dag sedan tackade ja till sin familj, och dem tackade ja till henne!

jag och lillabror för sådär 14 år sedan :P

idag älskar jag min häst (precis som alla andra dagar)

åh, idag är jag så jävla stolt över min lilla (lilla&lilla, ganska höga) häst. Hon gick super nästan hela lektionen och hon kändes verkligen kanon. Ökningarna gick toppen & hon var verkligen helt underbar hela tiden.
vissa dagar älskar jag min lilla häst mer än andra dagar.
plus att jag satt nog 100 gånger bättre idag än vad jag gjorde i fredags. nej, nu ska jag svara på lite kommentarer.


dax att leka med PRE hästarna

ska ner till stallet nu, vi ska tvätta lösdrifthästarna idag, plus att jag ska rida Carmen & kanske General också, om jag fattade Ida rätt igår iaf. :P

Dem är rätt söta, eller hur?


Ska beställas

jag har lite hästsaker som ska beställas nu, bland annat detta.


Fleecekit 159:- på hööks


Kingsland regnjacka
398:-

Sjal sökes!

jag letar efter en sjal som ser ut som denna som Michaela Forni har på bilden!



tackar för alla tips!

Tävling på fredag!

ja, nu är det dax, Licensen är betald, och nu så ska jag bara försöka efteranmäla mig i LB:2an.

annars händer inte så mycket, jag har en jävla hosta, kommer rida en massa denna veckan & förhoppningsvis så får jag min Iphone i veckan. Jag skulle bli överlycklig om den kommer innan fredag!
Då kommer det bli mer av allting egentligen.

Nej, jag ska försöka hitta lite skolor nu, i fall jag inte åker som Au Pair, så kommer jag iaf att göra något med mitt liv till hösten.

nej, nu ska jag gå vidare!

vi hörs!

katastrof dag

idag så har jag fixat Iphone. och nu undrar ni alla varför jag inte är super glad och hoppar upp och ner.
jo för hela dagen har gått och helvete, och vet ni en sak.
Jag har inte fått min jävla Iphone ännu. Nej, det kommer ta 1-3 veckor innan jag får den, för telenor är jävligt sega på att skicka ut den. Eller rättare sagt, dem har ingen koll på hur populärt Iphone är, och dem har inga inne i butikerna! INGA! så nu står jag här med ett skit abonnemang som jag inte har något för att använda, för jag surfar gratis, men inget telefon att surfa med.  Tack telenor, jävla idioter.

och sen för det andra, jag har ridit idag. Trots att jag kanske inte borde ha gjort det. Iaf, jag kom ner till stallet och frågade Ida om jag kunde rida Carmen, som jag ska tävla om en vecka. Och hon sa att det var helt okej.  så jag skulle vara med på lektionen kvart över 4. Jag red ungefär 20 minuter. Sen fick jag hoppa av min häst igen. Snö ras från taken och Carmen & dem andra hästarna blev ganska rädda.
Efter ett antal spring från min häst, och hon är galoppör så hon drar igång rätt fort när hon väl gör det. Och efter typ 50 springet från min lilla häst, och ett antal skutt hit och dit så gav jag upp, bad Helena hålla hästen så jag kunde sitta av och se gå in. Efter adrenalinet hade slutat pumpa så gjorde det jävligt ont där stygnen är. Och jag var jävligt orolig över att jag hade dragit upp dem. Men icke sa nicke, jag spände mig nog bara lite för mycket.

Nej, nu får jag se till att komma i säng, någon har hållt mig vaken dem senaste timmarna. är det inte den ena så är det den andra. jag har tänkt att jag skulle rida min lilla häst imorgon igen, plus att jag måste lösa min licens, jag glömde ju att betala den idag. (och jag vill köpa Nikon S8000 imorgon, men jag får se om jag kan få övertala pappa att få ta 3000:- från mitt sparkonto) Men Men. Vi höres!






new hair colour btw.

I miss GBG

fan vad jag saknar götet när jag ser att tjejerna i glamourama är där och röjer på push! nä, jag tror fan att jag får boka in en Göteborgs resa snart i min kalender alltså, shopping & en jävla massa festande i den goaste staden i Sverige.
Och efter USA så blir det flytt, antingen GBG eller STHLM. Satsa på karriären, eller var är det man säger. Plugga journalism & mode, eller fotografi. Men iaf, satsa på karriären, vara snuskigt rik vid 25.
GÖTT!





ååh gud vilket hår jag hade på den tiden, TACKA GUDARNA FÖR ATT JAG HAR LÅTIT LUGGEN VÄXA UT IGEN! aldrig lugg igen!

Fråga & Svar






lite otydlig bild så här kommer ett förtydligande.

Heej ! Hur var intervjun ? var det svårt ? jag undrar om du kan berätta lite om psyckometric-testet ? Var är det för något ?

tack för hjälpen :)


Svar: Hej.  Intervjun gick väldigt bra, tackar som frågar. Det var faktiskt inte särskilt svårt. Det som var jobbigast var att prata engelska fast man visste att intervjuaren skulle förstå mig om jag sa det på svenska.
Psychometric-testet är ett test på 260 frågor som man ska svara sant eller falskt på. Testet tar ungefär en halv timme att göra, och vissa frågor är väldigt väldigt konstiga. Jag satt och skrattade åt vissa frågor, för ingenting av dem hade med barn att göra.



ungefär såhär ser testet ut.

Hoppas att jag kunde vara till hjälp!
Har du fler frågor är det bara att ställa dem!

Kramar!

ännu lite mer Salem


Salem Al Fakir & min blogg design

jag älskar Salem, så nu var det sagt. Han är nog Sveriges sexigaste man, enligt mig.




och min design. den är inte helt okej ännu. Den stora vita fläcken i sidan, den ska inte vara där, det kommer en bild där. Men mitt Photoshop har gett upp för tillfället. Nej, nu ska jag bränna en Salem Al Fakir skiva som jag ska lyssna på i bilen på väg till Broby & min intervju.

Nästa köp blir :

  • Nikon S8000. Svart. 14,2 megapixlar. filmar i HD format. 10x zoom. brännvidden 30-300.
perfekta kameran för mig helt enkelt.




  • Ipod Nano 5th generation (antagligen i grån, svart eller grön.. lägger upp alla färgerna i ett senare inlägg så ni får ha någonting att säga till om. :P )


Inbyggd videokamera för inspelning av videosekvenser med ljud.
Större 2.2-tums (från 2.0) skärm med 376 x 240 pixlars upplösning.
Designad i polerat anodiserat aluminium.
Mikrofon och högtalare.
VoiceOver (Diktafonfunktion).
FM-radio, med möjlighet att pausa i radiosändningar.
Inbyggd stegräknare.

  • Iphone

skaffar jag på fredag (:D:D:D:D:D:D!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

  • ett armband till Ipoden
  • skal till Iphonen
  • liten väska till kameran, ipoden & Iphonen. (det kostar en del, så det ska skyddas)
  • högtalare till Ipoden

intervju bokad!! :)

på onsdag mellan 18,00-20,00 så kommer jag ha min intervju.

brb med mer info, hårfärgning på G.

this is givning me a hard time..

efter ett samtal med SI idag, så har vi kommit fram till att jag har ett par saker att fylla i på min ansökan innan jag kan boka min intervju. OCH jag kan säga att detta tar tid, och det är ganska jobbigt. Att komma på allting man har gjort, försöka räkna ut exakta timmar och komma ihåg alla ungar är ett hel tidsjobb.
Nej, jag får väll återgå till detta. Så jag blir klar innan solen går upp ;)


3/6 saker färdiga



iaf enligt SI's sida.
Jag är färdig med min Application form, jag har lagt in min childcare experience & jag har skrivit färdigt mitt Family Host letter.
Nu ska jag bara göra min video färdig, lägga upp fler bilder & lägga upp mina referenser. Måste alltså springa ner till Elliz imorgon för att hon ska fylla i en caracter referens till mig. & sen ska jag så klart göra mitt hälsotest, kanske ska kompinera det med läkarbesöket jag ska på på måndag.
Måste även boka en intervju tid nu. åh, mycket att göra.

ps. vad vill ni läsa om i bloggen? något speciellt?

RSS 2.0