things I need to do

  • jag måste skanna in childcare referenserna
  • jag måste fixa character referenser
  • fixa en Au Pair film
  • lägga upp fler bilder
  • utdrag ur polis registret
  • boka tid till hälsoundersökning + att jag ska ta bort ett par leverfläckar (DO MONDAY!!)

plus en massa annat, mindre viktigt just nu.

en massa rännande idag

idag har varit en stressig dag, och jag har inte hunnit med något av mitt au pair sökande. I morse så ringde dem från polisen och sa att jag skulle in på förhör. Jippi. (nej, det är inte jag som har hittat på bus, jag var vittne)
sen sprang jag och Bella runder i Kstad en stund. Jag försökte hitta något, men inget vettigt. Eller jo, jag köpte Barack Obamas bok "Min far hade en dröm", vilket är en av dem böckerna som jag vill ha med mig när jag åker till USA sen. Mamma köpte rutiga kokboken till mig, vilket också kan vara väldigt bra att ha med sig.

Nej, nu ska jag vila en stund, eller rättare sagt, lägga mig framför tv:n.
Svarar på lite kommentarer senare!


SI eller CC

jag har beslutsångest. just nu håller jag på med min ansökan med SI, men jag har fått ett samtal nu (sådär 2 veckor efter jag skickade om papper) från CC. Jag vet inte riktigt vilka jag ska åka med. SI har känts säkra hela tiden, men det verkar vara många fler som åker med CC. 
Tror nästan att jag kommer att åka med SI iaf, men vi får väll se.
Vilka åker ni med?


Följ med via bloglovin'

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1528772/sara-of-sweden?claim=uvkeecdyhuu">Följ min blogg med bloglovin</a>

här spenderar jag tid förtillfället

jag trotsar huvudvärken och sätter mig och fyller i lite grejer på min Au Pair sida. Har lite att fixa vill säga. Bland annat måste jag skriva om lite i det brevet till värdfamiljerna som jag skrev i höstas, och tänkte även lägga upp lite fler bilder. Men men.



Jag har lagt upp mitt körkort, mitt pass & mina väldigt dåliga betyg. Men det finns inget att göra åt det som hände för 2 år sedan nu.
Hur långt har ni kommit mer ert Au Pair sökande?

Breakaway

mitt namn är Sara, jag är 21år och det är jag som driver denna bloggen. Den kommer att handla om allt som rör Au Pairer, allt från ansökan, till intervjuer med familjer mm. Allt för att göra processen lättare för alla andra blivande Au Pairer.
Jag kommer att åka med Skandinaviska Institutet. Jag valde dem p.g.a att jag kände att dem gav mig den bästa responsen och att dem hjälper en direkt.

Jag kommer att visa er allting från min ansökan också. Från Hostletters till referenserna.
Hoppas att jag kommer vara till hjälp för er andra!

Kramar



S

RSS 2.0